Το σημείο G στον άνδρα.

Το σημείο G

Η εξερεύνηση του κορμιού σας είναι ο μόνος τρόπος να διαπιστώσετε εάν το σημείο G μπορεί να σας χαρίσει την υπέρτατη ηδονή ή εάν το όλο θέμα δεν είναι παρά μία πλάνη.
Τη δεκαετία του 1940 στη Γερμανία, ένας γυναικολόγος-μαιευτήρας, ο Ερνστ Γκράφενμπουργκ, υποστήριξε ότι είχε κάνει μια ανακάλυψη. Είχε εντοπίσει μιαν άγνωστη, εσωτερική ερωτογενή ζώνη στις γυναίκες που συμμετείχαν στις έρευνές του. Ξεκίνησε τότε μια διαμάχη ανάμεσα στους επιστήμονες σχετικά με την ύπαρξη του σημείου G (το αρχικό γράμμα του ονόματος Grafenburg) στον άνδρα και στη γυναίκα. Είναι σχεδόν βέβαιο πως υπάρχει μια κρυφή περιοχή, σε ορισμένους τουλάχιστον άνδρες και γυναίκες, η οποία, όταν ερεθιστεί, προκαλεί απερίγραπτη ηδονή και οργασμό. Στις γυναίκες είναι γνωστή ως σημείο G, στους άνδρες εντοπίζεται στον αδένα του προστάτη. Οι παθολογοανατόμοι όμως δεν έχουν βρει έως τώρα το σημείο G (όταν ερεθιστεί μοιάζει με φασολάκι) σε όσες γυναίκες έχουν κάνει νεκροψία. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν πως το συγκεκριμένο σημείο έχουν μόνο μερικές γυναίκες. Αλλοι φρονούν ότι επειδή το πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου είναι πολύ ευαίσθητο, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλεί οργασμό. Αλλοι απορρίπτουν αυτές τις θεωρίες ως ανόητες και υποστηρίζουν ότι όλος αυτός ο θόρυβος δημιουργεί σε άνδρες και γυναίκες αδικαιολόγητο συναίσθημα ανεπάρκειας και άγχους. Τελικά, η εξερεύνηση του κορμιού σας είναι ο μόνος τρόπος να διαπιστώσετε εάν το σημείο G μπορεί να σας χαρίσει την υπέρτατη ηδονή ή εάν το όλο θέμα δεν είναι παρά μία πλάνη.

Το Σημείο G στον άνδρα


Το σημείο G είναι ο αδένας του προστάτη ο οποίος, όπως το αντίστοιχο σημείο στη γυναίκα, βρίσκεται γύρω από την ουρήθρα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης.
Για περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο glikiazoi.gr
http://www.glikiazoi.gr/2011/12/13/%CE%A4%CE%BF-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-g-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More